Ska du spela in en film där det ska vara scener från vårdyrket?
Då kan det vara bra att anlita någon som har erfarenhet från vård verkligheten.

Flera av oss har sett filmer där EKG kurvan visar ett sträck på övervaknings enheten och en läkare kommer fram och ger en stöt med hjärtstartaren. Eller att blodtrycks kontrollen tas ståendes istället för liggandes. Det färre personer känner till är att detta inte är ett korrekt sett att agera. Genom vår profession hjälper vi er göra filmscenen mer trovärdiga genom att låta filmen spegla sjukhus verkligheten. Detaljerna i filmen är viktiga för oss och vi vill handleda er så att trovärdigheten och kvalitéten i filmen ökar.

Vård scenen mer verklighets trogen

Vi har tidigare erfarenhet av film, uppsättning av musikaler och performance. Genom denna erfarenhet vill stötta er med konsultation så väl som statister. Våra statister vet hur vård verkligheten ser ut och bidrar genom sin profession till ett ökad verklighetsförankring.

Barn på sjukhus

Inspelningar som riktar sig till barn för att förklara vad som sker innanför sjukhusets dörrar är något vi brinner för. Ett sätt att förbereda barnet på sjukhus vistelsen är att informera barnet om vad som händer där. Något som är okänt och oklart kan många gånger kännas skrämmande. Genom vår långa erfarenheter av att arbeta med barngrupper på kreativa sätt har vi lärt oss vad som är viktigt att tänka på för att barnen ska förstå och bli intresserade.
Vi vill gärna hjälpa dig så att vård scenen blir mer verklighetstrogen och äkta.
Eller finnas med i filmen eller podden för att förklara för barn vad som händer innanför sjukhuset?

Kontakta CareforLife så hjälper vi dig både som statist och rådgivare.

Kontakta oss
Filminspelning-vård
Filminspelning-vård