A-HLR / S-HLR utbildning för konsulter

Luftvägshantering i samband med A-HLR och S-HLR

Nu har vi A-HLR och S-HLR utbildningar på gång i Stockholm. Har du konsulter som är i behov av utbildning då finns det möjlighet till utbildning den 30de maj.

Deltagarna kommer att lära sig hur man behandlar en patient med hjärtstopp enligt HLR-rådets nya riktlinjer för S-HLR / A-HLR som kom ut 2021. Vi fokuserar på teamträning, EKG analys, säkerhet, defibrillering. Vi skapar scenarion med fokus på din arbetsplats för att förbereda dig för hur du ska hantera det du kan möta.  HLR tekniken optimeras genom feedback av HLR i realtid under träningen. På detta sätt skapar vi en bättre teknisk färdighet i det verkliga agerandet och kan rädda fler liv.

För att maximera utbildningens kvalitet använder vi oss endast av instruktörer med lång erfarenhet av akutsjukvård med stort engagemang. Vi vill att dina konsulter är redo för det oförutsedda genom att regelbundet repetera HLR utbildningen. HLR-rådet https://www.hlr.nu,  rekommenderar utbildning 1-2 gånger om året för vård personal.

 

För mer info ring gå in på https://www.careforlife.se

0739-914695 eller maila sofie@careforlife.se

2 tankar om “A-HLR / S-HLR utbildning för konsulter

  1. Cissi says:

    Hej,
    Vi har tidigare haft sjuksköterskor hos er som genomgått HLR-utbildnigar och nu har vi detta behov igen. Kan ni ringa mig gällande detta?

    • Sofie says:

      Hej Cissi, vad roligt att du är intresserad av CareforLifes A-HLR utbildningar. Vi kontaktar gärna dig för vidare information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.